dimarts

Cafè Irlandès
L'experiència és un grau, però n'hi ha que no n'aprenem d'ella, la santa mare. L'experiència et diu: no et prenguis un cafè irlandès abans d'anar a dormir si no és que et vols acabar un llibre, escoltar tots els programes de ràdio nocturns o veure com surt el sol.De fet, i ara que és moda això de prohibir coses, que facin el favor de prohibir el cafè irlandès a partir de les vuit de la tarda. També podrien prohibir fer cas dels polítics, però això ja ho fa tothom, no fa falta.
L'experiència serveix per oblidar que tens experiència en el tema i poder tornar a entrebancar-te per reviure les estranyes sensacions que tens quan una cosa et passa per primera vegada. És una mena de cosa que et diu: Ara ja ets gran, no hauries d'estar bevent puto cafè Irlandès a la una del matí.
I encetant una vella discussió, sóc dels que penso que el cafè irlandès NO es remena. Remenar-lo és un pecat mortal que també hauria d'estar prohibit pels nostres polítics prohibidors de coses absurdes. Ara bé, tothom que conec el remena.